16 mar

Inte en käft så långt ögat når

När man är ute och reser får man se de mest olika platser man kan tänka sig. Ibland hyr man ett hotellrum på O´Learys, ibland kommer man till ett stadshotell i någon småstad, och ibland hamnar man som jag gjorde idag.

Denna vecka är jag och snurrar i Blekinge och Skåne hela veckan. Inget problem direkt, men när man skulle boka rum för de två sista nätterna gick man på pumpen ordentligt. De nästföljande dagarna ska tillbringas i Kristianstad och Åhus, men inte ett enda rum fanns ledigt. Det blev till att utöka sitt sökande och efter ett tag fick jag tag på rum. Enda problemet var att hotellet låg längst ute vid havet utanför Simrishamn som heter Hällevik.

Döm om min förvåning när jag anländer till ett sommarhotell precis vid stranden, och är i princip den enda gästen. Receptionen stänger klockan 18.00 och då är man själv. Tog en liten promenad på stranden innan mörkret skulle falla och man kan inte säga att det var rusning där heller. Sommarbarerna som kantar stranden var ordentligt låsta och fjolårets reklamaffischer sitter kvar som en påminnelse då det var fullt drag här.

Nu däremot så är det bara en total ödemark som syns. Men man ska inte gnälla, man har husrum, får frukost (tror jag i alla fall) och omgivningarna är vackra.

[nggallery id=59]

Vad tycker du om detta inlägg? Skriv en rad...

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: